Maak kennis met Elly 

Mijn naam is Elly pijper en ik woon samen met mijn partner Ruud, zoon Mike en dochter Amber in het mooie Aarlanderveen.

We hebben een hondje Casper met wie ik graag lange wandelingen maak langs de velden en molens in de buurt.
Van wandelen in de natuur krijg ik veel energie. Er is altijd zoveel moois te zien en daar kan ik intens van genieten.

Het is ook heerlijk om veel mensen om mij heen te hebben.
Ik ben een echt “mensen mens”! De gezelligheid om mij heen is puur genieten.
Daarnaast heb ik graag oprecht contact en persoonlijke gesprekken met de mensen om mij heen.
Het luisterend oor kan al zoveel helpen voor mensen die niet lekker in hun vel zitten.

Mensen helpen in alle opzichten, daar wordt ik gelukkig van.

Mijn eigen weg naar een gezonder leven …

In mijn familie kwamen op een gegeven moment zoveel ziektes voor. Het leek wel of iedereen die mij na aan het hart stond met hele heftige (chronische en/of levensbedreigende) ziektes te maken kreeg.

Mijn schoonvader had longkanker en mijn eigen vader kreeg te maken met een spierziekte, suikerziekte, reuma, hartklachten en op den duur slokdarmkanker. Mijn moeder had longemfyseem, bronchitis, borstkanker, huidkanker, hartproblemen en ook reuma.

Er leek geen eind te komen aan de lange lijst van ziektes die zij moesten doorstaan. Ik zie mijn ouders nog zitten iedere ochtend met die grote doos pillen. En steeds maar weer het ziekenhuis in en uit, maar echt veel verbetering was er niet. Op den duur konden de artsen mijn ouders geen medicatie meer geven, want alles werkte elkaar tegen.

Nadat ik eerst mijn broer van 30 jaar jong aan een hartstilstand verloor en later in een half jaar tijd ook mijn schoonvader, mijn vader en mijn moeder zijn overleden, gingen voor mij de knoppen om.

Dit moest anders kunnen!!
Hoe zouden we ons lichaam beter kunnen beschermen? Kan ik er zelf voor zorgen dat ik vitaler ben en minder medicatie en zorg nodig heb?

Ik heb veel onderzoek gedaan, zowel online als offline en op een gegeven moment ben ik in contact gekomen met Rain intl. Dit Amerikaanse bedrijf had een product ontwikkeld waarmee je het immuunsysteem kunt versterken.

Het product dat zij leveren is puur natuur. Het wordt gemaakt van zaden geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het product is halal en gluten- en lactosevrij. Dit paste perfect bij mijn ideeën en waar ik naar op zoek was.

Whatsapp openen
1
💬 Stuur een bericht.
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?