Wat mijn klanten zeggen over
de massages en producten

Mijn zoontje van 8 met een ontwikkelingsachterstand, die moeite heeft met prikkelverwerking en daardoor gedragsproblemen heeft, is sinds kort onder behandeling van Elly.
Sinds de eerste behandeling zie ik een grote verandering in gedrag en functioneren. Hij vind meer rust in zichzelf, is zachter en heeft meer controle over zichzelf en zijn gedrag. Maar ook kan hij zich beter en langer concentreren. Hij staat meer met zichzelf in contact, zodat hij kan opmerken dat spanning en emotie oplopen, zodat hij ondersteuning kan vragen, voordat controleverlies optreed.

Hij is vrolijker, positiever en rustiger. Ook slaapt hij veel beter en rustiger, waardoor hij minder vermoeid en prikkelbaar is gedurende de dag. Kortom ik zie mijn zoon helemaal opbloeien door de behandelingen. Daarnaast heeft Elly ons bekendgemaakt met de kracht van stenen en heeft daaraan de boodschap verbonden dat de steen die hij bij zich draagt, hem zal beschermen en de kracht geeft op te komen tegen negatieve gedachten en gevoelens. Dit geeft hem houvast en gevoel van veiligheid.

Elly geeft veel aandacht, betrokkenheid en ze heeft oog voor detail. Mijn zoon zou iedere dag wel naar Elly toe willen komen, om de impact die ze heeft te ervaren. Elly is een liefdevolle powervrouw die het verschil maakt!

Karin

Ik kwam een aantal maanden geleden in contact met Elly via mij zus. Mijn onderrug zat namelijk helemaal vast ik kon niks meer.
Fysio hielp wel maar niet genoeg dus ik wilde ook nog iets anders proberen.

Na de intake ging Elly aan de gang en wat bleek het was niet alleen mijn onderrug maar juist de spieren door me hele lichaam. Elly wist de juiste plekken te vinden. Ze heeft echt wonder handen.

Nu een aantal massages verder gaat het stukken beter. En blijf ik langs komen om het ook allemaal los te houden.
De massages die Elly kan ik iedereen aanbevelen. En ik blijf nog zeker heel lang bij haar komen het is gewoon een top vrouwtje.
Bedankt Elly voor alles.

Marcha

Als holistisch masseuse weet ik natuurlijk best wel dat ik al jaren rond loop met forse trauma, opgeslagen in mijn lijf. Jaren ben ik op zoek geweest naar een zelfde masseuse als ikzelf maar de hoop hierop werd toch wel gereduceerd tot bijna nul. Ik heb al heel wat massages geprobeerd maar dit leverde mij alleen een lege portemonnee op en weinig tot geen verbetering.

Ik ken Elly vanuit de privésfeer en heb het toch een kans gegeven omdat mijn bindweefsel toch wel heel erg vast zat. Wat was ik verbaast over haar manier van masseren (herkende ik daar nu toch fors wat terug van mijn eigen werkwijze).

Ik ben superblij dat Elly deze stap heeft durven zetten en dat zij doet wat zij doet omdat ik echt denk dat mensen zoals zij een verschil kunnen maken. Ik ben met Elly een proces aangegaan om de trauma’s voorgoed uit mijn lijf op te lossen. De eerste twee massages heeft zij exact die plekken kunnen vinden waar de massage het hardste nodig was. Het heeft me beide massages een paar K@#te dagen opgeleverd met heel veel tranen. Eenmaal een week verder knapte ik bizar snel weer op. Ik voelde emotioneel veel meer ruimte en vrijheid, sta sterker in mijn schoenen, mijn lijf voelt weer van mij en op de een of andere manier voelt alles voor mij niet meer zo “alleen”. De doorbloeding is weer lekker op gang en ik heb meer energie.

Mensen als Elly mag je eigenlijk geen masseuse meer noemen. Zij is een hulpverlener in het kwadraat en ze gaat net zo lang door met zoeken totdat ze, samen met jou, een oplossing heeft gevonden voor een probleem. Daarnaast is Elly in staat om goed te luisteren, te filteren en te vertalen. Ze is bijzonder empathisch en invoelend…. ik vind Elly een mooi mens!

 

Anita

Elly is een lieve vrouw, die je op een warme manier welkom heet. Haar zachte handen weten intuïtief welke plekken in het lichaam aandacht nodig hebben.Op de behandeltafel heb ik zowel serene rust, als hevige emoties ervaren.
Elly stelt je gerust, om je open te kunnen stellen voor het herstel dat je lichaam nodig heeft. Nu een dag later ervaar ik nog altijd, meer kalmte en voel ik dat ik weer dichterbij mezelf ben gekomen.

Karin

Ik ben 5x bij Elly geweest voor een massage. Al deze keren was het geen “standaard” lichaamsmassage.
Elly werkt heel erg vanuit haar gevoel. Dit heb ik als zeer fijn ervaren. Ik had al geruime tijd pijnklachten waar ik niet vanaf kwam.
Mede door haar massages ben ik nu klachtenvrij 🙂

Bianca

Elly begint met aandachtig luisteren naar mijn klachten. Tijdens de massage merkte ik goed dat ze daardoor wist waar ze extra aandacht aan moest geven. Ze heeft een mooie ruimte en een goede massagebank waar je heerlijk warm op ingepakt wordt.

Elly masseert heerlijk en geeft een stevige en ontspannende massage waardoor je lijf lekker los komt.
Conclusie: Een aanrader voor iedereen die minder klachten wil en aandacht en tijd voor jezelf wilt nemen.

Ria

Dank voor de fijne en ontspannen massage met als bonus voor het eerst in tijden geen rugpijn!
Graag tot de volgende keer.

Micky

Ik had veel lichamelijke klachten, waardoor zelfs de dagelijkse dingen heel veel moeite kosten.
Door het advies van Elly en dagelijks een zakje Soul, Core en Bend te gebruiken, heb ik mijn fysieke kracht weer zo ver weten op te bouwen, dat ik samen met de fysiotherapeut weer volop kan fietsen en de loopband gebruik.

Alie

Elly is een vriendelijke coach en neemt alle tijd om alle vragen te beantwoorden. Ze geeft goede uitleg over de producten van Rain, maar stelt ook de vragen over de verwachtingen van haar cliënten.
Uiteindelijk is de keuze om de Rain producten te gaan gebruiken altijd aan de cliënt en is er geen verplichting.
Persoonlijk voel ik mij beter in mijn lijf met het gebruik van de Rain producten.
Ik heb geen onstekingen meer en als ik hoofdpijn heb (door slechte toevoer van bloedvaten) heb ik na het innemen van een zakje na 7 minuten al geen hoofdpijn meer.

Anna

Een paar maanden terug was ik als 74-jarige met chronische pijn ten einde raad v.w. atrose en osteoporose. En een gebroken rugwervel. Medicatie, fysio, pijnpolie, revalidatie, het hielp maar matig.

Uit eindelijk via internet zelf een masseur opgezocht en kwam bij Elly Pijper van the Green nature in Aarlanderveen terecht.
Tussen haar en mij was er direct een “klik”. Omdat zij emphatisch ,spontaan en hartelijk is.

Zij stelt je op je gemak,geeft je vertrouwen en probeert de juiste behandeling voor je te zoeken. Na een paar ontspanningsmassage’s
van 1 uur, in een rustige omgeving voelde ik mij energieker en veel minder moe. Daarna nog een paar andere behandelingen ondergaan.

Ik voel mij (mede door Elly) weer mijzelf van voor de val twee jaar geleden. Hopelijk blijft dit zo….
Met af en toe zo’n fijne, massage komt dit vast en zeker goed.

Helene

Bij Elly al meerder massages mogen krijgen. Aantal keer ook met wat pijnklachten die zij heel prettig heeft kunnen behandelen met oa cupping.
Elly masseert heel prettig, stemt goed af met wat je prettig vind. Er worden fijne producten en olie gebruikt, aangepast aan de behoefte.

Je voelt je bij haar snel op je gemak waardoor ontspannen vanzelf gaat.

Jenny

Heerlijke massage in een knusse behandelkamer. Fijne achtergrondmuziek, warme behandeltafel, warme olie en een lieve en attente masseuse.

Kortom een aanrader! 🥰

Ilona

Ik ben al een aantal keer geweest bij Elly voor een gehele massage. Heerlijk!
Ze weet precies waar ze moet zijn om de pijnlijke stramme spieren soepel te krijgen. Fijne gemoedelijke massage ruimte
Top.

Barbara

Bij deze wil ik graag mijn verhaal delen.
Na een super fijn gesprek met Elly ben ik ruim een jaar geleden met de producten begonnen.
Sceptisch als ik natuurlijk, net als zovelen, was ben ik tot op de dag van vandaag blij dat ik het een kans heb gegeven.

Waar ik nu verschil in merk is bijvoorbeeld, als ik op het werk normaal 2.5 tot 3 uur achter de kassa zit, ben ik zo stijf als een plank. Als ik één keer per dag de BEND gebruik heb ik hier totaal geen last van.

Als ik de CORE niet gebruik merk ik onregelmatigheid in mijn stoelgang, van verstopping tot diarree.
De SOUL geeft mij zeker meer energie en betere concentratie en focus

Toen ik een tweede gesprek met Elly had (ik denk na 1.5 maand) kon ik niet geloven dat alles zoveel beter ging. Ik dacht dat het allemaal in mijn hoofd zat en dat dit en manier van denken was.
Na overleg met Elly heb ik een afspraak met mijn huisarts gemaakt en hij vond de producten zeer interessant en stemde mee in een extra bloedonderzoek.

Nou jullie begrijpen dat ik niet kon wachten op het resultaat. Elly is naar mij toe gekomen toen de resultaten bekend waren.
Nou echt ik viel van mijn stoel en de huisarts stond ook perplex

Vit B12 van 154 naar 233
Vit D van 53 naar 60
vit B1 van 153 naar 184
Vit B6 van 46 naar 71

Mijn hooikoorts is veel minder en ik heb geen desloratadine 5 mg meer nodig.
En ik heb mijn slaaptabletten kunnen halveren zolpidem 10 mg naar de 5

Dus u begrijpt ik blijf de producten gebruiken want ik merk aan mijn lichaam dat het veel goed doet en daar gaat het uiteindelijk om.

Quinny

Vijf jaar geleden werd mijn wereld op zijn kop gezet nadat ik na veel onderzoek de diagnose progressief MS kreeg.
Behalve de pijn en de angst voor het uitvallen van lichaamsfuncties, had ik met name veel last van migraine aanvallen en vermoeidheid.
Na een aantal gesprekken met Elly heb ik mijn leven planmatiger ingedeeld en door het dagelijks gebruik van Soul en Core heb ik meer energie en is de migraine zo goed als verdwenen.

Anoniem

Whatsapp openen
1
💬 Stuur een bericht.
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?